Προϊόντα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΙΟΤΙΚΑ και πάνω από όλα ΦΘΗΝΑ

Ο Παραγωγός του Μήνα
ΤΖΙΝΑΚΟΣ Π.  Ε.Π.Ε.
Παραγωγός: ΤΖΙΝΑΚΟΣ Π. Ε.Π.Ε.
Κατηγορία: ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
Περιοχή: ΛΙΜΝΗ ΓΥΘΕΙΟΥ, Λακωνίας
Στα Γυριστά καλλιεργούμε βιολογικά περίπου 200 στρέμματα ελιές κορωνέικης ποικιλίας, από τις οποίες, μαζί με αυτές επιλεγμένων παραγωγών (βιολογικής και μη καλλιέργειας), παράγουμε στο σύγχρονο ελαιοτριβείο μας, στην περιοχή της Λίμνης, το κορυφαίο ελληνικό (λακωνικό) λάδι. ...
Σχετικά με μας

(2009) Είναι μια προσπάθεια προβολής όσο το δυνατόν περισσότερων προϊόντων που παράγονται από ελληνικά χέρια, από Έλληνες παραγωγούς και κατασκευαστές. Στο e-bloko τα "ελληνικά χέρια" δεν προβάλλονται γενικά και αόριστα, αλλά με όνομα, επώνυμο και διεύθυνση. Η προβολή γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να παρέχεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να δει, να συγκρίνει, να περιηγηθεί, να μάθει και να προμηθευτεί.

Εφόσον ο επισκέπτης βάλει ηλεκτρονική παραγγελία, το e-bloko αναλαμβάνει τη διαχείρισή της (λήψη, διαβίβαση, επιβεβαίωση) και σε συνεργασία με τη Γενική Ταχυδρομική φροντίζει, ώστε να φτάσει στην πόρτα του.

Είναι αυτονόητη η ευχέρεια του επισκέπτη να μη χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα παραγγελίας μέσα από το e-bloko, αλλά να επικοινωνήσει απευθείας με κάποιον παραγωγό ρυθμίζοντας ο ίδιος τα της αγοράς του (είδος, ποσότητα, τρόπο μεταφοράς, τρόπο πληρωμής κλπ). Είναι επίσης αυτονόητο ότι για κάποια από τα προϊόντα που προβάλλονται δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς η δυνατότητα διαχείρισης παραγγελίας από το e-bloko, οπότε η απευθείας συνεννόηση παραγωγού και καταναλωτή είναι αναπόφευκτη.

Συνεπώς το e-bloko δεν είναι και ούτε φιλοδοξεί να γίνει ένα ακόμη ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν αγοράζει, δεν πουλάει και δεν εισπράττει μεσιτικά. Είναι ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ σε ηλεκτρονική εκδοχή. Στον ιντερνετικό χώρο του e-bloko οι παραγωγοί απλώνουν τα προϊόντα τους και οι καταναλωτές τα βλέπουν και μπορούν να τα αγοράζουν σε τιμές παραγωγού χωρίς την παρεμβολή μεταπωλητή και χωρίς να μετακινηθούν, αφού θα τα παραλάβουν στην πόρτα τους.

(2013) Η βάση παραγωγών του ebloko.gr διευρύνθηκε ήδη σε επίπεδο που τα προβαλλόμενα προϊόντα Ελλήνων παραγωγών μπορούν να ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ της Ελληνικής οικογένειας. Το ebloko.gr αξιοποιώντας αυτή την πραγματικότητα και ανταποκρινόμενο στα αιτήματα αλλά και στις συνήθειες των καταναλωτών (που προτιμούν να κάνουν φυσικές αντί για ηλεκτρονικές αγορές) δημιούργησε ήδη δυο πρατήρια προϊόντων Ελλήνων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τα πρατήρια του ebloko.gr δεν ακολουθούν βεβαίως τα απάνθρωπα ωράρια των καταστημάτων λιανικής πώλησης. Λειτουργούν 6 ώρες την ημέρα από Δευτέρα μέχρι Σάββατο με ωράριο που να διευκολύνει τους εργαζόμενους καταναλωτές είτε εργάζονται πρωί είτε εργάζονται απόγευμα. Άλλωστε δεν είναι ο χρόνος που μας λείπει για να ψωνίσουμε. Τα λεφτά λείπουν...

Ο κατάλογος ειδών συσκευασίας

Το ελαιόλαδο και η ελιά με τη ματιά ενός ελαιοπαραγωγού

Συνάδελφε Παραγωγέ...
  • Πρόβαλλε αποτελεσματικά τα προϊόντα σου
  • Δες τις Λύσεις του Ebloko!
Δείτε περισσότερα
Για Παραγωγούς
Φίλε καταναλωτή...
  • Κάνε την παραγγελία σου ηλεκτρονικά και θα την παραλάβεις στην πόρτα σου από την Γενική Ταχυδρομική με Αντικαταβολή
Δείτε περισσότερα
Τρόποι πληρωμής
Το Blog του Διαχειριστή
  • Γράφει αραιά και που καθότι τα πολλά λόγια φέρνουν φτώχεια και γράφει για πάρτη του καθόσον δεν φιλοδοξεί να κοντράρει τους εργολάβους της ενημέρωσης και τους αναλυτές της συμφοράς.
Δείτε περισσότερα
Το blog του Διαχειριστή