Προϊόντα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΙΟΤΙΚΑ και πάνω από όλα ΦΘΗΝΑ

Ο Παραγωγός του Μήνα
ΤΖΙΝΑΚΟΣ Π.  Ε.Π.Ε.
Παραγωγός: ΤΖΙΝΑΚΟΣ Π. Ε.Π.Ε.
Κατηγορία: ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
Περιοχή: ΛΙΜΝΗ ΓΥΘΕΙΟΥ, Λακωνίας
Στα Γυριστά καλλιεργούμε βιολογικά περίπου 200 στρέμματα ελιές κορωνέικης ποικιλίας, από τις οποίες, μαζί με αυτές επιλεγμένων παραγωγών (βιολογικής και μη καλλιέργειας), παράγουμε στο σύγχρονο ελαιοτριβείο μας, στην περιοχή της Λίμνης, το κορυφαίο ελληνικό (λακωνικό) λάδι. ...
Φίλε καταναλωτή...

Οι παραγγελίες εκτελούνται με την υπηρεσία «Αντικαταβολή μετρητοίς» (δηλαδή ο χρήστης καταναλωτής πληρώνει την ώρα που παραλαμβάνει την παραγγελία του) με τιμή για τα μεταφορικά.

Το διαχειριστικό κόστος είναι 5,50 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για τα πρώτα 35 κιλά. Από εκεί και πάνω το διαχειριστικό κόστος είναι 5,50 ευρώ για κάθε 15 κιλά.
   
Παραγγελίες χωρίς χρέωση εξόδων μεταφοράς :
- η παραγγελία να έχει αξία τουλάχιστον 25  ευρώ και το βάρος της να μην υπερβαίνει τα  20 κιλά
- δεν μπορούν να παραγγελθούν:  εμφιαλωμένο νερό και είδη ψυγείου ή κατάψυξης.
   
Συνιστάται στους καταναλωτές να μη κάνουν μεγάλες παραγγελίες για προϊόντα που δεν έχουν δοκιμάσει και τα παραγγέλνουν για πρώτη φορά. Μια δοκιμή ποτέ δεν βλάπτει. Συνιστάται στους καταναλωτές να παραγγέλνουν και να δοκιμάζουν ίδια προϊόντα διαφορετικών παραγωγών (τουλάχιστον στα είδη διατροφής), γιατί ναι μεν. το ένα μπορεί να είναι καλύτερο από το άλλο, αλλά όπου υπεισέρχεται ο παράγοντας γεύση υπερισχύει το  προσωπικό γούστο. Και γιατί δεν είναι να μπλέκουμε χωρίς λόγο σε περιπέτειες του τύπου «δεν μου αρέσει», «να το επιστρέψω» και τέτοια.

Συνάδελφε Παραγωγέ...
  • Πρόβαλλε αποτελεσματικά τα προϊόντα σου
  • Δες τις Λύσεις του Ebloko!
Δείτε περισσότερα
Για Παραγωγούς
Φίλε καταναλωτή...
  • Κάνε την παραγγελία σου ηλεκτρονικά και θα την παραλάβεις στην πόρτα σου από την Γενική Ταχυδρομική με Αντικαταβολή
Δείτε περισσότερα
Τρόποι πληρωμής
Το Blog του Διαχειριστή
  • Γράφει αραιά και που καθότι τα πολλά λόγια φέρνουν φτώχεια και γράφει για πάρτη του καθόσον δεν φιλοδοξεί να κοντράρει τους εργολάβους της ενημέρωσης και τους αναλυτές της συμφοράς.
Δείτε περισσότερα
Το blog του Διαχειριστή