Προϊόντα ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΟΙΟΤΙΚΑ και πάνω από όλα ΦΘΗΝΑ

ΤΖΙΝΑΚΟΣ Π. Ε.Π.Ε.
ΟΝΟΜΑ/ΕΠΩΝΥΜΙΑ:
ΤΖΙΝΑΚΟΣ Π. Ε.Π.Ε.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
Υπεύθυνος:
ΤΖΙΝΑΚΟΣ Π.
Διεύθυνση:
ΛΙΜΝΗ ΓΥΘΕΙΟΥ
Πόλη/Περιοχή:
ΛΙΜΝΗ ΓΥΘΕΙΟΥ
Νομός:
Λακωνίας
Τηλέφωνο:
27330 91100

Στα Γυριστά καλλιεργούμε βιολογικά περίπου 200 στρέμματα ελιές κορωνέικης ποικιλίας, από τις οποίες, μαζί με αυτές επιλεγμένων παραγωγών (βιολογικής και μη καλλιέργειας), παράγουμε στο σύγχρονο ελαιοτριβείο μας, στην περιοχή της Λίμνης, το κορυφαίο ελληνικό (λακωνικό) λάδι.

Στα Γυριστά καλλιεργούμε βιολογικά περίπου 200 στρέμματα ελιές κορωνέικης ποικιλίας, από τις οποίες, μαζί με αυτές επιλεγμένων παραγωγών (βιολογικής και μη καλλιέργειας), παράγουμε στο σύγχρονο ελαιοτριβείο μας, στην περιοχή της Λίμνης, το κορυφαίο ελληνικό (λακωνικό) λάδι. Οι φίλοι ελαιοπαραγωγοί που χρησιμοποιούν το ελαιοτριβείο μας επιλέγονται με επιμέλεια και υποστηρίζονται για την καλλιέργεια και τη συγκομιδή από ειδικευμένο τεχνολόγο-γεωπόνο. Το λάδι που θα φτάσει σε σας έχει υποστεί μόνο λαμπικάρισμα και έχει εμφιαλωθεί σε γυάλινες φιάλες ενός λίτρου ή μεταλλικά δοχεία των τριών λίτρων. Η εμφιάλωση έγινε μέσα σε 48 το πολύ ώρες από την ώρα παραγωγής.

 

Δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος παραγωγός και το καλύτερο λιοτρίβι. Λέω μόνο αυτό που ξέρω καλά, αυτό που και ο ίδιος εφαρμόζω τα τελευταία χρόνια:  Η άμεση εμφιάλωση κάνει τη διαφορά, γιατί η γεύση και το άρωμα φρεσκάδας παγιδεύονται στο μπουκάλι. Τον συνιστώ λοιπόν χωρίς περιστροφές και επιφυλάξεις.

Φωτογραφίες
Ταξινόμηση κατά:
Σελίδα 1 από 1
με:
Τα Προϊόντα μας
Ταξινόμηση κατά:
Σελίδα 1 από 1
με:
Συνάδελφε Παραγωγέ...
  • Πρόβαλλε αποτελεσματικά τα προϊόντα σου
  • Δες τις Λύσεις του Ebloko!
Δείτε περισσότερα
Για Παραγωγούς
Φίλε καταναλωτή...
  • Κάνε την παραγγελία σου ηλεκτρονικά και θα την παραλάβεις στην πόρτα σου από την Γενική Ταχυδρομική με Αντικαταβολή
Δείτε περισσότερα
Τρόποι πληρωμής
Το Blog του Διαχειριστή
  • Γράφει αραιά και που καθότι τα πολλά λόγια φέρνουν φτώχεια και γράφει για πάρτη του καθόσον δεν φιλοδοξεί να κοντράρει τους εργολάβους της ενημέρωσης και τους αναλυτές της συμφοράς.
Δείτε περισσότερα
Το blog του Διαχειριστή